Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kinesiologia (TFH, Wellness)

Kinesiologia on luontaisterapia, joka yhdistää länsimaista tietoa ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta idän tuhansia vuosia vanhoihin hoitomuotoihin, kuten meridiaanioppiin ja akupisteisiin. Kinesiologian avulla ihmistä tarkastellaan kokonaisuutena, johon vaikuttaa niin fyysinen keho, ajatukset, tunteet kuin ympäristökin. Ihmisen hyvinvoinnin ehtona on energian esteetön virtaus kaikilla näillä osa-alueilla.

Kinesiologisen lihastestauksen avulla kehosi viestii mahdollisista epätasapainoista energiavirtauksessa. Lihaspalautteen avulla löydämme myös kehollesi parhaiten sopivat tasapainotusmenetelmät, joita ovat esimerkiksi tiettyjen refleksipisteiden kosketus tai hieronta ja tasapainottavan ravinnon etsiminen. Tasapainotusmenetelmien avulla annamme kehollesi virikkeitä, joiden avulla sen omat itsehoitojärjestelmät aktivoituvat, keho tasapainottuu ja parantaa itse itsensä.

Hoito aloitetaan keskustelemalla tilanteestasi ja siitä mihin haasteeseen haet apua. Etsimme tavoitteen, joka kuvaa parhaiten toivomaasi muutosta kehossasi, mielessäsi tai elämässäsi yleensä. Kinesiologinen lihastestaus ja tasapainotus tehdään vaatteiden päältä istuen, seisten ja/tai makuulla tilanteesi mukaan. Hyvinvointisi tärkein tiedonlähde olet Sinä itse. Kinesiologian avulla opit kuuntelemaan ja kuulemaan kehosi antamia viestejä ja saat oivalluksia elämästäsi ja tilanteestasi.

Jokainen meistä on vastuussa omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Sen vuoksi oma motivaatiosi ja sitoutumisesi ovat tärkeitä edellytyksiä hoidon onnistumiselle ja jatkuvuudelle. Kinesiologian avulla ei tehdä diagnooseja, vaan keskitytään Sinun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen.

Jokainen tasapainotuskerta on yksilöllinen ja ainutkertainen, juuri Sinun sen hetkiset tarpeet ja toiveet huomioiva. Hoidon kesto on noin 1,5 tuntia.

        

    Raskauden aika       

Onko olosi tukala vauvamasun kanssa? Tuntuuko, että kävely ja liikkuminen on hankalaa? Heräät yöllä vaihtamaan asentoa ja joudut keskittämään ajatuksesi jokaiseen liikkeeseen, jotta vihlominen ja kivuliaat venytykset alavatsalla jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

Tämä on tuttua minullekin. Ajattelin kolmatta lasta odottaessani, että tällaiset kivut kuuluvat asiaan ja olo helpottaa niiden osalta vasta synnytykseen. Toisin kuitenkin kävi, kävin ryhdin tasapaintuksessa ja oireeni hävisivät.

Tule kokeilemaan ja huomaamaan kuinka saat kevyemmän, hyvän olon. Autan kehoasi löytämään optimaalisen tasapainon, joka tukee kasvavaa vatsaasi ja tukee lihaksia raskauden myötä muuttuvassa lihasrasituksessa.

Varaa aika nyt ryhdin tasapainotukseen puh. 0407508199 tai suvi@sateenkaarisydan.fi

 

    Rajoittavista ajatusmalleista vapautuminen

Meille jokaiselle muodostuu elämämme aikana paljon erilaisia ajatusmalleja ja uskomuksia. Usein syvimpiä uskomuksia ovat varhaislapsuudessa opitut selviytymismallit, jotka auttavat meitä toimimaan, pysymään hengissä ja tulemaan siksi keitä tällä hetkellä olemme.

Jossakin vaiheessa nämä aiemmin hyvin palvelleet uskomukset voivat muuttua rajoittaviksi uskomuksiksi. Esimerkiksi lapsen syntymän jälkeen tahdomme toimia joissakin asioissa toisin kuin omat vanhempamme ovat toimineet. Tahdomme oppia olemaan vanhempia omalla ainutlaatuisella tavallamme. Alkaessamme toimia vastoin lapsuudesta saamaamme mallia, kehomme stressaantuu ja sen vuoksi asioiden tekeminen omalla tavalla tuntuu työläältä ja välillä huomaa toistavansa juuri niitä lapsuudesta opittuja toimintatapoja, joita ei haluaisi toistaa.

Kinesiologisen tasapainotuksen avulla Sinulla on mahdollisuus työstää näitä uskomuksia ja päästää niistä irti.

Oman Elämäni Luoja blogissa on oma tarinani rajoittavan ajatusmallin synnystä ja siitä vapautumisesta.